FISKE I FJORDEN


Fiske i Sognefjorden
Som gjest hos oss på Amble Gård kan du prøve fiskelykken i Sognefjorden fra kaien vår ved Amlesanden camping eller låne en robåt og fiske i Amlabukta.

Låne båt
Dersom du leier hus på Amble Gård kan du låne robåt gratis. Om du ønsker å benytte motor leier vi ut motorbåter for NOK 200 per dag. Du må betale for bensinen du benytter. Bensin kjøper du ferdig blandet i 5 liters kanner i den selvbetjente gårdsbutikken på Amble Gård. 5 liter bensin koster NOK 100. På kaien hvor båtene ligger har vi et badehus. Som gjest hos oss får du nøkkel til badehuset. I badehuset finner du årer og svømmevester som må medbringes på tur.

Opplæring i bruk av motor
Dersom du ønsker å benytte båt med motor og har liten erfaring med dette, blir vi gjerne med og viser dere hvordan båtene startes. Kom innom hos oss i Borgstuen så avtaler vi en tid for gjennomgang av bruk av båt.

Fiskeutstyr
Fiskeutstyr for bruk i fjorden kan dere låne av oss. Utstyret finner dere i en egen hylle ved den selvbetjente gårdsbutikken i tunet på Amble Gård. Vær vennlig å legg fiskeutstyret tilbake med en gang etter bruk slik at andre gjester kan benytte dette.

© Copyright - Designed by Pexeto