HESTEHAGEN


Huset i Hestehagen er det minste av våre utleiehus, bygget i 1905, og restaurert i 2001-2002. Fra huset er det fantastisk utsikt over Sognefjorden, breer og høye fjell. Rett bak huset ligger gammel beitemark og skog med fine turmuligheter. Huset har en liten hage med plen. Et bolighus ligger i nærheten av Hestehagen, men man ser ikke dette huset fra vinduer eller hage. Parkeringsplass er ca.30 meter fra huset.

Ved restaurering er det lagt vekt på å ta vare på mest mulig av husets “sjel”; dvs. at dører, lister, tømmervegger og gulver er originalt. Huset er smakfullt møblert, med en blanding av norske bondeantikviteter og moderne møbler. Hestehagen er ca. 65 m2 stort. Huset har stue med spisekrok, kjøkken, 2 soverom ( 1 med 2 senger og 1 med dobbelseng), bad med wc. og gang. Vi har lagt vekt på å ha gode senger og madrasser i soverommene. Ønsker dere å leie sengetøy og håndklær koster det Nkr. 90 per sett. Det er fint om dette bestilles samtidig med bestilling av huset. I stuen er det peis. Ved får dere gratis. I huset finnes radio, tv, støvsuger, vaskemaskin, oppvaskmaskin, kjøleskap med fryser, komfyr, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og alt en trenger av kjøkkenutstyr.

 

Hus-til-leie-Sognefjord-Sogndal-Hestehagen-Spisestue    Hus-til-leie-Sognefjord-Sogndal-Hestehagen-Uteplass  Hus-til-leie-Sognefjord-Sogndal-Hestehagen-Spisestue

  Hus-til-leie-Sognefjord-Sogndal-Hestehagen-Utsikt   

     

© Copyright - Designed by Pexeto