JOGJERDET


“Jogjerdet” er et koselig rødt hus som ligger for seg selv på naturtomt i skogen ovenfor Amble Gård. Huset har en egen liten hage. Huset har panoramautsikt over Sognefjorden, fjell og breer. Det er vei frem til huset, og parkering ca.50 meter fra huset.

“Jogjerdet” er et 96 m2 trehus, bygget i 1937 og modernisert i 1998/2006. Det er brukt utsøkte materialer i huset: brede furugulv, pene dører, lister og paneler. I 1.etasje er det stue, kjøkken, gang, separat wc., soverom med enkeltseng, bad med varme i gulv. (Man må gå gjennom soverommet for å komme til badet.) I stuen er det vedovn og klebersteins peis. Ved til ovner og peis får dere gratis hos oss. Det er Tv ( Kun NRK) og radio. Kjøkken har komfyr, kjøleskap med fryseboks, oppvaskmaskin, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og alt en trenger av kjøkkenutstyr.

I 2. etasje er det 2 soverom, ett med dobbeltseng og ett med to enkle senger. Det er gode madrasser i sengene. Ønsker dere å leie sengetøy og håndklær koster dette kr. 90 per sett. Det er fint om dere gir beskjed om dette samtidig med bestilling av huset. Barnestol og barneseng bringes til huset ved forespørsel. I hagen er der grill og hagemøbler.

 

  Hus-til-leie-Sognefjord-Sogndal-Jogjerdet-Spisekrok  Hus-til-leie-Sognefjord-Sogndal-Jogjerdet-Peis 

Hus-til-leie-Sognefjord-Sogndal-Jogjerdet-Kjøkken     Hus-til-leie-Sognefjord-Sogndal-Jogjerdet-Utsikt  Hus-til-leie-Sognefjord-Sogndal-Jogjerdet-Utsikt

     

© Copyright - Designed by Pexeto