KÅRHUSET


Kårhuset er en stor, stilfull og vakkert villa i utkanten av det gamle og ærverdige gårdstunet på Amble Gård. Fra huset er det flott utsikt over fjord, fjell og bre.

Kårhuset er på 280 kvm. og er fullstendig renovert i 2005. Huset er møblert med norske antikviteter og moderne møbler i skjønn forening. Huset har en overbygget veranda, og utsikten herfra er formidabel. I 1. etasje i Kårhuset er det stor stue, spisestue, kjøkken, 3 gode store soverom (for 6 personer), bad med badekar, dusj og wc, og ett separat wc, entre og kjøkkeninngang. Der er vedovner i spisestue og kjøkken, og i stuen er det en stor vakker peis.

I 2. etasje er det 3 store gode soverom og 2 nye lekre flis lagte bad, med varme i gulv. Totalt har Kårhuset 12 sengeplasser, med 2 senger i hvert rom. To rom har dobbeltseng; de andre har enkeltsenger som lett kan kobles sammen til dobbeltsenger hvis en ønsker det! Vi har lagt vekt på å ha gode senger og madrasser i alle rom.

Kjøkkenet er utstyrt med komfyr, oppvaskmaskin, kjøleskao, fryseskao, kaffetrakter, brødrister og elektrisk vannkoker. Huset er utstyrt med dekketøy til 15 personer.

Kårhuset har gratis wifi.

I huset er det radio og tv med norske kanaler.

Ønsker dere å leie sengetøy og håndklær koster det Nkr. 90 per sett. Det er fint om dette bestilles samtidig med bestilling av huset.

 

Hus-til-leie-sognefjord-sogndal-Kårhuset-Kjøkken  Hus-til-leie-sognefjord-sogndal-Kårhuset-Spisestue  Hus-til-leie-sognefjord-sogndal-Kårhuset-Stue  Hus-til-leie-sognefjord-sogndal-Kårhuset-Utsikt

    Hus-til-leie-sognefjord-sogndal-Kårhuset-Hage 

  Hus-til-leie-sognefjord-sogndal-Kårhuset-Vinter-Utsikt  Hus-til-leie-sognefjord-sogndal-Kårhuset-Fest  Hus-til-leie-sognefjord-sogndal-Kårhuset-Peis

bad_oppe  IMG_2005  IMG_2268  IMG_2339

© Copyright - Designed by Pexeto