PRESTESTOVA


Fra Prestestova har du flott utsikt over fjord, fjell og bre. Prestetova  er bygget i 2011 med materialer fra vår egen skog. Prestestova og Svalestova er tegnet av arkitekt Ingrid Heiberg, søster av dagens eier. Husene er bygget i  “skandinavisk stil”, med mye bruk av tre. Svalestova og Prestestova ligger i samme området, men de er planlagt slik at hus og uteområder ikke skal sjenerer hverandre. Mellom husene står 2 vakre blodbøker.

Prestestova har en boligflate på ca. 140 kvm. I 1. etasje er det stue med peisovn og dør ut til terrasser i øst og vest, kjøkken med spisekrok, flislagt bad med gulvvarme, entre med garderobe og 2 soverom. Det ene soverommet har 2 rammemadrasser a 90 cm. bredde. Sengene kan brukes som dobbeltseng eller som 2 separate senger. Det andre soverommet har 1 seng a 90 cm bredde.

I 2.etasje er det hall/ tv stue, stort flislagt bad med varme i gulv og vaskemaskin, 2 soverom med 2 senger a 90 cm. bredde i hvert rom. ( Sengene kan festes til hverandre og fungere som dobbeltsenger.) Vi har lagt vekt på å ha gode senger og madrasser. Ønsker dere å leie sengetøy og håndklær koster det Nkr. 90 per sett. Det er fint om dette bestilles samtidig med bestilling av huset.

Kjøkkenet er utstyrt med komfyr, oppvaskmaskin, kjøleskap, fryseskap, kaffetrakter, brødrister, elektrisk vannkoker, støvsuger og ellers det en trenger av “kopper og kar”. Radio og tv (Kun NRK) . Prestestova har terrasser på syd og østsiden av huset, med hagemøbler og grill. I tillegg er det en liten plen på husets vestside.

 

Hus-til-leie-Sognefjord-Sogndal-Prestestova  Hus-til-leie-Sognefjord-Sogndal-Prestestova-Svalestova  Hus-til-leie-Sognefjord-Sogndal-Prestestova-Vinter  Hus-til-leie-Sognefjord-Sogndal-Prestestova-Terrasse

  Hus-til-leie-Amblegård-Sognefjord-Sogndal-Svalestova-Peis    Hus-til-leie-Amblegård-Sognefjord-Sogndal-Svalestova-Kjøkken

      

 

© Copyright - Designed by Pexeto